Referanser

  • mattis-20130608-125924

«Elisabeth er en utrolig god foredragsholder som inspirerer, motiverer og sjokkerer…. litt  Du rørte mange også meg og fikk mange gode tilbakemeldinger fra både instruktører og deltakere. Tusen takk»

Lene Grøsland, regionleder i Grete Roede as

«Jeg hadde gleden av å få være tilstede på Elisabeth sitt foredrag under Roede-Camp våren 2015. Selv jobber jeg som personlig trener og var spent på å få servert en historie om selvfølelse og vektjag fra en som tilsynelatende fremstår som komplett og gjennomført i alle relasjoner. I min jobb er det ofte vanskelig å sette seg inn i de utfordringene som mennesker utenfor treningsbransjen opplever på en vei mot en sprek kropp og helhetlig helse. Det var utrolig lærerikt for meg å få førstehånds innsikt i hvordan tilsynelatende små tilbakemeldinger i ung alder kan påvirke et helt liv og hvordan indre dialog kan dempe personlig vekst. En annerledes tilnærming fra et ekte menneske»

Sølve Sundrehagen
Produktsjef & Personlig Trener Stamina Trening

«Kurs med Elisabeth, en god blanding av kunnskap og humor. I kurset lærer vi om hvor viktig det er å være klar over egen og kollegaers kommunikasjonsprofiler. Det hjelper oss i hverdagen.
Vi blir tydeligere  for hverandre, vi har lettere for å akseptere hverandres måte å kommunisere på og vi blir bedre til å lytte.
Et godt kurs med påfyll av praktisk og anvendbar kunnskap.»

Wenche Årvik, daglig leder i Gubbeskogen FUS barnehage